Man uit Ruurlo overleden na ongeval

Vorden -Een 66-jarige man uit Ruurlo is woensdagmiddag overleden na een ongeval in Vorden. De man was op de fiets onderweg toen hij in botsing kwam met een auto.

Het ongeval vond rond 16.00 uur plaats op de kruising van de Deldenseweg met de Veldslagweg in Vorden. De dertigjarige automobilist uit Vorden verleende geen voorrang aan de fietser die voor hem van rechts kwam. Hierdoor ontstond een aanrijding waarbij de fietser uit Ruurlo zwaargewond raakte. De 66-jarige man uit Ruurlo werd gereanimeerd maar dat kon zijn leven niet meer redden. Hij overleed ter plekke. De automobilist en zijn twee passagiers raakten niet gewond.

De dertigjarige bestuurder is aangehouden en bij hem is een bloedproef afgenomen. De uitslag hiervan is over enige tijd bekend. De man is na verhoor in vrijheid gesteld. De Verkeersongevallenanalyse van de politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

Foto: Jaimy Buunk