Motorrijder komt om het leven

Halle -Een 71-jarige man uit Zelhem is dinsdagmiddag overleden na een botsing in Halle. De motorrijder kwam frontaal in aanraking met een automobilist.

Het ongeval vond omstreeks 16.00 uur plaats op de kruising van de Halseweg met de Halle-Heideweg in Halle. Door nog onbekende oorzaak kwamen de twee voertuigen hard en frontaal met elkaar in botsing. Daarbij kwam de motorrijder ten val en bleef gewond liggen op de straat. Een arts in opleiding die passeerde heeft hulp verleend aan de man totdat de ambulance ter plaatse kwam.

De motorrijder werd met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie meldde later dat de man aan zijn verwondingen is overleden. Beide voertuigen moesten worden afgesleept. Het overige verkeer ondervond hinder van het ongeluk.