Slachtafval belandt op de weg door hard remmen

Lichtenvoorde -Door een noodstop van een vrachtwagen is zaterdagmiddag slachtafval op de N18 in Lichtenvoorde terechtgekomen. Een 58-jarigeĀ  chauffeur moest abrupt remmen voor het rode stoplicht, en verloor daarbij een deel van zijn lading.

Het ongeluk vond einde van de middag plaats op de kruising van de Zieuwentseweg met de Europaweg (N18) bij Lichtenvoorde. De Poolse bestuurder zag te laat dat een voor hem rijdende auto remde en moest een noodstop maken. Daardoor is zijn lading gaan schuiven, met als gevolg dat het slachtafval tussen de cabine en de oplegger terechtkwam. Ook vielen er delen van de vracht op de N18.

Een schoonmaakploeg komt ter plaatse om het slachtafval op te ruimen. De kruising is door het incident deels afgesloten. Het verkeer wordt door de politie omgeleid.