Ouder echtpaar beland in sloot na aanrijding

Zelhem -Een echtpaar is woensdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval in het buitengebied van Zelhem. De vrouw kwam na het ongeval bekneld te zitten en moest worden bevrijd.

Het ongeluk vond plaats omstreeks 16.00 op de kruising van de Terborgseweg en de Doetinchemseweg. Twee auto’s botsten door onbekende reden op elkaar, waarbij het voertuig van het echtpaar in de greppel terecht kwam. De vrouw moest worden bevrijd, omdat ze bekneld kwam te zitten. De twee zijn meegenomen naar het ziekenhuis voor controle. De bestuurster van de andere auto is ter plaatse gecontroleerd, maar hoefde niet mee met de ambulance.

Het overige verkeer werd omgeleid. De brandweer zette het ongeval met een doek af om omstanders het zicht te ontnemen op de situatie.

Tekst: 112-Achterhoeknieuws