Vijf aanhoudingen na schietpartij in Didam

Didam – De politie heeft zaterdagavond vier aanhoudingen verricht na een schietpartij in Didam. Niemand is daarbij gewond geraakt.

Het incident gebeurde op de Kerkstraat. Op aanraden van omstanders trof de politie daarna in een woning aan de Kerkstraat vier verdachten aan die allemaal zijn aangehouden. Het gaat om een 16-jarige man uit Beek, een 19-jarige man uit Lobith, een 19-jarige man uit Doetinchem en een 23-jarige man uit Zevenaar. Later in de nacht is ook nog een 34-jarige man uit Doetinchem opgepakt. Wat de rol van de arrestanten bij de schietpartij was, is niet bekend.

Over de exacte aanleiding van het incident is volgens de politie nog niks bekend. Dit vraagstuk is onderdeel van het lopende onderzoek. Ten tijde van het politieonderzoek zaterdagnacht was er veel publiek op de been. Wat er precies gebeurd is in Didam wordt onderzocht. Er zijn geen gewonden gevallen.

Getuigenoproep
Heeft u iets gezien of gehoord wat de politie kan helpen in het onderzoek? Bel dan 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.