Automobiliste verliest mogelijk macht over stuur en botst tegen boom bij Vorden

Vorden -Een automobiliste is donderdagmiddag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval in het buitengebied van Vorden. Ze reed met haar auto tegen een boom aan.

De vrouw reed rond 13.15 uur over de Bekmansdijk toen het misging. Ze verloor mogelijk in een bocht de macht over het stuur, waarna ze met haar voertuig aan de linkerzijde van de weg tegen een boom reed. De vrouw kwam daarbij bekneld te zetten. Met hulp van de brandweer lukte het om de vrouw uit haar benarde situatie te bevrijden.

Een traumahelikopter werd gealarmeerd en kwam ook ter plaatse, maar de automobiliste is uiteindelijk per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de ernst van haar verwondingen is niks bekend. De weg is een tijdlang afgesloten geweest in verband met het ongeval.