Bestuurder rijdt lantaarnpaal omver en belandt op zijkant in de bosschage in Zelhem

Zelhem -Een auto is vrijdagavond over de kop geslagen in het buitengebied van Zelhem. De bestuurder is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De automobilist reed rond 18.00 uur op de Stikkenweg en viel door onbekende oorzaak in slaap. Hij verloor daardoor de macht over het stuur en reed vervolgens een lantaarnpaal omver. Na de knal kwam de auto in de berm terecht, waarna hij via een talud werd gelanceerd. De auto sloeg daardoor over de kop en kantelde. Uiteindelijk kwam de auto een aantal meter verderop in een bosschage tot stilstand.

De bestuurder zat bekneld in het voertuig en is door de brandweer bevrijd. Vervolgens is hij met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De omgeving van het ongeluk is afgesloten voor nader onderzoek. Over de oorzaak is nog niets bekend. Volgens de politie is het mogelijk dat de bestuurder te hard reed. Dit kan nog niet bevestigd worden.