Motorrijder overleden

‘s-Heerenberg – Een motorrijder is donderdagmiddag ernstig gewond geraakt en uiteindelijk overleden toen hij op een rotonde werd gelanceerd en met zijn motor in de sloot belandde.

De motorrijder was met een groepje aan het rijden toen het misging op de rotonde. De bestuurder raakte de betonband en werd gelanceerd. Omstanders zijn direct met de reanimatie begonnen tot de hulpdiensten ter plaatse kwamen. Medewerkers van de ambulance hebben het slachtoffer behandeld en werden daarbij geassisteerd door de arts van de traumahelikopter. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen per traumahelikopter naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht en is uiteindelijk overleden.

De politie doet nog onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De weg was als gevolg van het ongeval geheel afgesloten