Drukke nachtdienst voor politie Berkelland 5 aanhouding

Ruurlo / Neede -Afgelopen nacht heeft de politie het druk gehad. Nadat jongeren in Ruurlo op hun gedrag werden aangesproken bleven zij vervelend in het centrum. Dit resulteerde in twee aanhoudingen. Eén voor belediging en één voor ambtsbelemmering en niet voldoen aan een bevel. De overige personen kozen eieren voor hun geld en verlieten na enig aandringen het centrum.

Omstreeks 00.30 uur ontvingen agenten een melding van een ongeval waarbij de bestuurder de plaats van het ongeval had verlaten. Een voertuig is op de kruising Borculoseweg/Haarloseweg in Neede van de weg geraakt en daardoor ernstig beschadigd. Toen de agenten bij de te naam gestelde van het voertuig verhaal gingen halen werden zij ernstig bedreigd. Tijdens dit incident zijn drie personen aangehouden.

De politie momenteel nog op zoek naar getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren of vlak daarna ter plaatse waren. Heeft u informatie voor de politie neem dan contact op via 0900-8844.

Alle 5 de verdachten zijn ingesloten op het arrestantencomplex. Als de recherche het werk heeft afgerond zal justitie beslissen over een passende afdoening.