Adverteren

Adverteren?
De website van Rtv Achterhoek staat midden in de lokale samenleving van de Achterhoek. Wij voorzien de bewoners in de gehele Achterhoek van actueel nieuws uit de eigen woon- en leefomgeving.

Lokaal
Als lokale ondernemer zit u er niet op te wachten om voor een vermogen een advertentie te plaatsen in de krant. Wij bieden u nu de mogelijkheid om op een doeltreffende manier contact te krijgen met de doelgroep uit uw eigen regio. De kosten blijven laag, omdat u gerichter reclame maakt en de advertentie is niet eenmalig maar blijft een half jaar of een heel jaar online.

Online adverteren
Internet is een uiterst geschikt medium om een specifieke doelgroep te bereiken. Door de maximale betrokkenheid van onze redacteuren is de website van rtvachterhoek.nl altijd up-to-date.

Bezoekers aantallen
Met gemiddeld meer dan 80. 000 bezoekers per maand kan rtvachterhoek.nl zich één van de grootste online nieuwsmedia in de Achterhoek noemen. De meeste bezoekers van rtvachterhoek.nl komen uit de Achterhoek zelf, adverteren voor bedrijven is daarom juist erg interessant. De website is bedoeld voor jong en oud en wordt ook daadwerkelijk bezocht door mensen in alle leeftijdscategorieën.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rtv Achterhoek.
via het onderstaande formulier.


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vliegtuig.

    Helaas u kunt niks kopiëren van deze site