Het was best stil omtrent de voorbereidingen van Big Brother 2022 Vanaf vandaag (3 januari) is Big Brother elke werkdag om 20.30 uur en elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5 De eerste aflevering van anderhalf uur is zowel op RTL 4 als RTL 5 te zien.

Vorig jaar keerde de realityshow na vijftien jaar terug. De aftrap was met 1,3 miljoen kijkers veelbelovend. Daarna zakte het aantal kijkers snel, maar 400.000 mensen bleven het programma dagelijks trouw. Jill Goede uit Amsterdam werd van de Vlaamse en Nederlandse deelnemers echter de grote winnaar en ging met ruim 70.000 euro naar huis.

Dit jaar zit er een vleugje Achterhoek in het programma in persoon van Kitty Mager 58 jaar uit Aalten

De van oorsprong Amsterdamse Kitty is een zorgzame kwebbelkous uit Aalten, die niet op haar mondje gevallen is. Ze heeft haar hele leven hard gewerkt en in haar eentje vier zoons grootgebracht. Kitty heeft zich altijd moeten bekommeren om anderen, maar door dit avontuur aan te gaan kiest ze eindelijk eens voor zichzelf. Kitty mag dan misschien de oudste zijn, maar wil laten zien dat ze zeker niet de zwakste is.

Geef een reactie

Helaas u kunt niks kopiëren van deze site