Kortingsactie Rtv Achterhoek

Rtv Achterhoek is in de loop der jaren aardig gegroeid mede dankzij de steun van diverse artiesten die voor ons kwamen optreden tijdens bvb over de grens ons live programma.

Tevens heeft Rtv Achterhoek voor een groot aantal artiesten in de Achterhoek een of meerdere videoclips mogen maken.

Hier volgen enkele namen van artiesten die al eens voor Rtv Achterhoek hebben opgetreden of wie we al voor de camera hebben gehad.

Sandra Vanreys
Eric Heutinck
Merel Geerdink
Kees Plat
Rapper Jeetje
Dj Otzi
Winnie Biermann
Jurgen Drews
Erwin Stolte

Voor deze en vele andere Artiesten uit onze mooie Achterhoek hebben we beeld geleverd of ze hebben opgetreden in een van onze programma’s.

Hier willen we dus graag mee verder en geven Achterhoekse artiesten graag een platform waar ze hun muziek kunnen laten horen of laten zien en een kans om hun eigen nummer op te nemen in een professionele studio in het midden van nederland waar we een goede band mee hebben opgebouwd in de jaren.

Ben je een zanger zangeres of speel je in een band en zou je graag van jouw talent een opname willen maken in een professionele studio dan kun je dat via de kortingsactie van Rtv Achterhoek regelen.

In overleg met Bandstart studio in Naarden hebben we een kortingsactie op gezet alleen voor de Achterhoekse zangtalenten van jong tot oud en van 1 persoon tot een band of eventueel een compleet koor

Voeg bij uw bestelling de kortingscode RTV0543 in en de korting wordt automatisch verrekend

de paketten zijn via de volgende linken te bestellen

Zangopname – Pakket A

Zangopname – Pakket B

Zangopname – Pakket C

Zangopname – Pakket D

Kortom Rtv Achterhoek geeft de Achterhoekse muziek graag een kans om zich verder te ontplooien in de Achterhoek of in de rest van nederland

Helaas u kunt niks kopiëren van deze site