Nu zult u wel denken bij de koptekst leuk weer een pagina dat iets heeft aangepast, en daar heeft u volkomen gelijk in. Alleen in dit geval is het toch iets anders, normaal als een website veranderd wordt dan heeft u als bezoeker niet de mogelijkheid om hier over mee te denken en is het meestal wat je ziet daar kun je het mee doen.

Wij vragen dus ook aan de bezoekers van Rtvachterhoek.nl of ze onze pagina eens goed willen bekijken en ons via het volgende formulier te vertellen wat ze er van vinden en wat er eventueel volgens u nog bij moet komen en waarom.

Tevens ziet u boven in de pagina een foto staan , deze veranderd elke keer zodra u de pagina opnieuw bezoekt, de foto’s die u nu ziet hebben we zelf uitgezocht en die gaan dus op korte termijn allemaal weg en wel om de volgende reden.

Wij zoeken van elk dorp of buurtschap een foto die wij als foto boven aan onze pagina kunnen gebruiken, hier zitten een paar simpele voorwaarden aan, deze foto moet met de Achterhoek te maken hebben, en er mogen geen logo’s of andere teksten opstaan en moet door uzelf gemaakt zijn. Stuur deze foto via dit formulier aan ons toe, bij meerdere in zendingen veranderen we elke maand of desnoods elke week de gehele serie zodat elke foto aanbod komt.

Tevens zijn we opzoek naar vrijwilgers voor onze stichting daar leest u begin maart alles over, mocht u dit niet willen afwachten dan kunt u ons via het contact forrmulier alvast een berichtje doen

Door beheerder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Helaas u kunt niks kopiëren van deze site