Truckersrun Kalkar 2018

Op deze pagina gaan we al het beeld van 2018 plaatsen dus foto’s en video’s dit omdat de truckersrun van 2020 en 2021 niet door is gegaan vanwege de corona .

TRUCKERSRUN ‘WUNDERLAND KALKAR ON WHEELS’

KALKAR – In 2018 werd de truckersrun voor ernstig zieke en gehandicapte kinderen georganiseerd. Op zaterdag 26 mei vertrokken vanaf Wunderland Kalkar 100 trucks om deze kinderen de dag van hun leven te bezorgen. Ook broertjes en zusjes mochten in een bus de rit mee beleven.

Net als voorgaande jaren reed RTV Achterhoek mee in het konvooi en deed hiervan uitgebreid verslag.

Het konvooi vertrok op 25 mei 2018 om 10 uur en reed de volgende route Wunderland Kalkar – Grieth – Emmerich (Rijnbrug, Rijnpromenade) – Netterden NL – ´s-Heerenberg NL (centrum (geboorteplaats van dit evenement) – Emmerich – Grieth – kalkar – Hönnepel – Wunderland Kalkar.

Onderweg was er van alles te zien en te beleven voor de deelnemers en het publiek. Vele verenigingen, bedrijven en inwoners maakten er een fantastische belevenis van.

Op en rond de evenementenhal in Wunderland Kalkar kon iedereen na terugkomst tot 18.00 uur genieten van het Truckersfestival,

Het delen van de foto’s is toegestaan zolang de logo’s in de foto’s blijven staan en er een verwijzing naar deze site is.

Het verwijderen van een of meerdere logo’s is strafbaar en bij constatering brengen we de bewuste foto in rekening tegen ons standaard tarief.

Alle foto’s zijn gemaakt door Ronny Elschot i.o.v Rtv Achterhoek

truckersrun-kalkar-2018-dakar-voertuigen

truckersrun-kalkar-2018-de-truckersrun

truckersrun-kalkar-2018-diverse-mensen

truckersrun-kalkar-2018-hdr-terrein

truckersrun-kalkar-2018-terrein-kalkar

truckersrun-kalkar-2018-terrein-kalkar-in-hal

Helaas u kunt niks kopiëren van deze site